Budući da nas često pitate za savet pri odabiru vašeg lejzi bega, odlučili smo da se posavetujemo sa arhitektom i pomognemo vam da bolje shvatite psihologiju boja i na taj način odlučite koja vam najviše odgovara.

Postoje tri stvari na koje treba prvenstveno da obratite pažnju kada birate boju koja će uticati na vaš enterijer:

  1. Upotreba prostorije – razmislite koliko vremena u toku dana ćete provoditi u određenoj prostoriji, koje aktivnosti ćete u njoj obavljati I koje raspoloženje želite da vam izaziva.
  2. Osvetljenost – odredite da li sunčevi zraci dopiru u prostoriju, i u koje doba dana.
  3. Veličina prostorije– u zavisnosti od veličine, odredite da li vam je potreban svetliji ili tamniji nameštaj. Svetlije boje daju osećaj prostranosti, dok tamnije boje utiču da prostor izgleda manje.

Bež Lazy Bag

Bež je boja koja simbolizuje eleganciju, udobnost i neutralnost. Naša lazy bag fotelja u bež nijansi će uneti miran i sofisticiran izgled u vaš enterijer. Ova boja je veoma svestrana i lako se uklapa sa različitim stilovima dekoracije. Bež stvara osećaj topline i opuštenosti, čineći je idealnom za prostor u kojem želite da se opustite i odmorite.
najpopularniji

Sivi Lazy Bag

Sivi enterijer odiše formalnošću, suptilnom elegancijom koja nije previše konzervativna. Izaziva osećaj urednosti i čistoće. Takođe, ako imate previše sive u enterijeru, izazvaće osećaj dosadnog okruženja. U svakom slučaju, činjenica je da je veoma praktična za kombinovanje. Definitivno je u trendu.
najpopularniji

Crni Lazy Bag

Koristeći psihološke efekte crne boje, možete stvoriti elegantan enterijer. Ako je iskoristite pametno, crna će uneti dašak elegancije i sofisticiranosti u vaš dom. Ukoliko je stavite na svetlu ili neutralnu pozadinu, svaki predmet crne boje će se istaći. S toga je idealna ukoliko želite da svi primete vaš novi Krejzi Lejzi.
najpopularniji

Pink Lazy Bag

Pink je boja koja simbolizuje ženstvenost, radost i energiju. Naša lazy bag fotelja u pink nijansi će dodati vedrinu i živost u vaš enterijer. Pink boja je vesela i osvežavajuća, stvarajući atmosferu punu pozitivne energije. Ova boja je idealna za prostor u kojem želite da izrazite svoju kreativnost i mladalački duh. Pink fotelja će biti sjajan akcentni komad koji će privlačiti pažnju i dodati dozu zabave u prostor.

Tirkizni Lazy Bag

Tirkizna je zapravo nijansa plave koja se nalazi na skali između plave i zelene. Samim tim, ima karakteristike obe boje- mirnoća plave i rast zelene. Takođe, može imati i karakteristiku koju ima žuta- a to je osecaj vedrine. Nesumnjivo postaje sve popularnija poslednjih sezona, pa samim tim, sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za tirkiznu.

Plavi Lazy Bag

Plavom bojom možete postići hladan I čist efekat u vašem enterijeru. Takođe, možete je koristiti ako želite da postignete radnu atmosferu ili čak meditaciju, jer je dokazano da plava boja smanjuje krvni pritisak i otkucaje srca. Ukoliko želite da prostorija izgleda veće, ili ako je previše topla, vaš izbor bi trebao da bude plava boja.

Crveni Lazy Bag

Ova boja utiče na bolje rezonovanje, koncentraciju I stimulaciju. Ukoliko želite da vaše dete bolje pamti i uči, izaberite crveni lejzi beg za njegovu sobu. Takođe, opšte je poznato da je crvena boja ljubavi I strasti, pa koji je onda bolji način da iskažete ljubav voljenoj osobi nego upravo crvenim lejzi begom?

Žuti Lazy Bag

Žuta je boja Sunca, asocira na sreću, radost, prosperitet i toplinu. Žuta boja je sinonim za optimizam. U enterijeru deluje prijateljski i prozračno. Poslednjih godina, često je srećemo u kombinaciji sa sivom. Ukoliko volite žutu boju, odaberite poneki detalj u ovoj boji, kao sto je jedan žuti lejzi beg.

Narandžasti Lazy Bag

Ova kombinacija žute I crvene je jedna od jesenjih boja, koja podstiče radost, zabavu I razigranost. Kada je u pitanju enterijer, ovo je boja za odvažne I moderne. Ukoliko u prostoriji nemate dovoljno prirodne svetlosti, ne plašite se da unesete jedan narandžasti lejzi beg, koji će uneti pozitivnu energiju i stvoriti atmosferu u kojoj možete i da radite i da uživate u isto vreme.

Zeleni Lazy Bag

Koristeći psihologiju boja, zelenom možete postići opušten I relaksirajući izgled vašeg doma. Slično kao I plava, zelena izaziva osećaj mira I cistoće. Kao I braon koju viđamo u prirodi, zelena je iz istog razloga veoma prijatna za oči. Najbolji način da je iskoristite u enterijeru jeste da je kombinujete sa drugim bojama.

Ljubičasti Lazy Bag

Ovo je boja luksuza I skupoće. Ako u sebi ima plavičastu nijansu, onda je mirnija I spokojnija, ali I daje dašak misterije. Sa druge strane, ako ima crvenu nijansu u sebi, izaziva više pažnje I predstavlja dominaciju. Takođe ljubičasta odavno ima reputaciju kraljevske boje I boje moći.

Pistaći-zeleni Lazy Bag

Pistaći zelena je boja koja simbolizuje svežinu, mir i prirodnu ravnotežu. Pistaći zelena fotelja će uneti prirodnu eleganciju i sofisticiranost u prostor. Ona se lako kombinuje s drugim neutralnim bojama, kao i s pastelnim tonovima, stvarajući mirnu i ugodnu atmosferu

Ostavite odgovor