Da li ste znali da ono što imate u svojoj dnevnoj sobi ili u kući govori mnogo o tome kakva ste osoba? Jeste li razmišljali o tome da impresionirate svoje goste investirajući u pristupačan, zabavan i udoban komad nameštaja kao što je lejzi beg?

Zašto kupiti lejzi beg?

Lejzi begovi su jedan od najpodcenjenijih komada nameštaja, iako su svakako nešto što treba da imate u svojoj kući ili stanu. Obično o nameštaju razmišljamo kao o drvenim, sterilnim I pomalo dosadim delovima našeg stana koji se teško premestaju I uglavnom ne oslikavaju našu ličnost na najbolji način. Međutim, ako bi svojoj dnevnoj sobi dodali komad zanimljivog I lako prenosivog nameštaja kao što je lazy bag, vaš eneterijer bi dobio potpuno novu dimenziju. Nudimo vam 7 razloga zašto svako od vas treba da ima lazy bag u svojoj dnevnoj sobi, dvorištu, ili studentskoj sobi!

  1. Filmski Maraton

Dolazi vam devojka ili društvo da gledate najnoviji deo Hari Potera, što zahteva I ponovno gledanje svih prethodnih delova? Filmski maraton u najavi! Lejzi begovi su najbolje I najudobnije mesto za to, za koje će se svi boriti I potrčati da sednu kada odete u toalet.

  1. Trudnicama Ne Smete Reći NE

Kada su u drugom stanju, žensko telo se stalno menja I potrebno im je mesto koje će im biti udobno i koje će se prilagođavati njihovim potrebama. Zbog toga, ukoliko ne želite nervozu u kući ili čmičak na oku, obezbedite svojoj omiljenoj trudnici lejzi beg.

  1. Deca Ih Vole

Tačnije, deca ih prosto obožavaju. Lejzi begovi su njihovo omiljeno mesto za igru, najudobniji su za gledanje crtanih kao I za popodnevnu dremku kada se umorni vrate iz vrtića ili škole. Takođe, zbog svoje strukture, sigurniji su od nekog tvrdog I nameštaja sa oštrim ivicama, pa ne morate da brinete da će se udariti ili povrediti.

Izaberite veselu boju za dečiju sobu I usrećite vaše mališane!

  1. Čitanje Knjige ili Jednostavno- Bleja

Ukoliko volite da se izgubite u dobroj knjizi i čitate satima, lejzi begovi su najbolja opcija za vas. Skuvajte sebi kafu ili čaj, izaberite omiljenu knjigu i utonite u lejzi! Momci, provereno najudobnije mesto za igranje sonija.

Ako ste ljubitelj modernijeg stila, naša preporuka je sivi, bež ili braon lejzi beg.

  1. Opuštanje Na Bazenu

S obzirom da su lejzi begovi vodootporni, idealni su za letnje uživanje kraj bazena. Pristupačni su, pa možete sebi da priuštite i nekoliko komada kako bi svi u društvu bili zadovoljni. Jednostavni su za održavanje, tako da ne morate da se brinete ukoliko se isprljaju.

  1. Studentska Soba

Student ste i živite u domu ili studentskom stanu? Prvo što želite kada se uselite jeste da ostavite svoj lični pecat, a sta je bolje od šarenog lejzi bega? Složićete se, zabavni su i originalni. Srećom, ako imate malo prostora, vaš lejzi beg će se lako uklopiti i možete ga prebacivati sa mesta na mesto po potrebi. Idealno, zar ne?

  1. Ekoloski Prihvatljivi

Jeste li znali da se milioni drveća dnevno seku zarad nameštaja? Ukoliko želite da učinite uslugu planeti Zemlji, savršeno rešenje je lejzi beg, jer se proizvodi od šoteksa, čvrstog, jakog i gumiranog materijala a punjen je granulatom stiropora. Dakle, bez drveta!

Sviđa vam se ovo što ste pročitali? Pogledajte našu ponudu lejzi begova različitih boja I materijala I izaberite svoj omiljeni Krejzi Lejzi!

Ostavite odgovor