Istina je, lejzi begovi su ponovo kul. Ne sumnjamo da stariji koji nas čitaju, sigurno se sećaju svojih lejzi begova u studenstskim sobama i domovima, kada su oni bili nezaobilazan komad nameštaja. Lejzi begovi su ponovo povratili svoju staru slavu, čineci moderno opremljen stan gotovo nezamisliv bez jedne od ovih najudobnijih fotelja na svetu.

Pored toga što je super udoban, lejzi beg je takođe aksesoar kojim možete ukrasiti svoj dom. On je lagan, lako se pomera, pristupačan je, prenosiv, dolazi u raznim bojama, oblicima i veličinama i savršen je ako želite da idete u korak sa trendovima.

Kako bismo vam pomogli da odaberete onaj pravi, odgovarajući za vas, pripremili smo vam listu mesta i načina na koji se može koristiti svaki lejzi beg.

Vodič Za Odabir Lejzi Bega

  1. Ako Vam Treba Ekstra Prostora Na Zabavama

Ako vam često dolaze gosti u posetu, ili ako na kraju uvek vi završite kao domaćin neke kućne žurke, redovno se desi da neko završi stojeći, jer nema dovoljno mesta za sedenje. U tim slučajevima, zar nije idealno da se odnekud stvori jedan lejzi beg za vašeg ekstra gosta? Jednostavno ga prenesite iz jedne sobe u drugu, a on dalje sam može da izabere gde će da sedne. Naša preporuka je Krejzi Lejzi od šoteks materijala koji se prilagođava svakom.

  1. Dodajte Dašak Boje Svom Domu

Ako ste zadovoljni enterijerom vašeg doma, ali vam ipak fali ono nešto što će dati život vašem dnevnom boravku, Krejzi Lejzi ima rešenje! Ne morate da renovirate ceo stan, jednostavno ubacite jedan tirkizni, ljubičasti, zeleni ili crveni lejzi beg koji će osvežiti prostor i dati mu dodatnu toplinu. Pogledajte našu paletu boja i odaberite svoju!

  1. Za Vaše Najmlađe

Klinci ih obožavaju- iz prostog razloga jer su savršeni za njih! Uostalom, kako ne voleti vreću punu stiropora u koju može da se uskoči? Obično se uparkiraju u njega i ostanu tu celo posle podne igrajući se svojom omiljenom igračkom. Plus, vi za to vreme možete da obavljate ostale kućne poslove na miru. Zvuči savršeno, zar ne? Pitajte vaše najmlađe koja im se boja najviše dopada! Po našem mišljenju, neon zelena ili pink će biti njihov izbor.

  1. Za Verne Navijače

Ako ste fan sporta, sportista ili navijač, pokažite svoj sportski duh lejzi begom u bojama vašeg omiljenog kluba! Crno-beli, crveno-beli, ili pak crveno-plavi… Izbor je vaš!

  1. Za Trendsetere

Ako Vi spadate u one smelije, koji vole da eksperimetišu sa bojama i budu u trendu, mešaju stilove i spajaju, pravi izbor za vas je jedan od šarenih lejzi begova, koji će predstavljati vaš lični pečat u svakoj sobi vašeg doma. Za učenje ili popodnevno čitanje knjige, naša preporuka je šareni Krejzi Lejzi od mebl materijala.

Nadamo se da vam je naš vodič pomogao pri odabiru i da ste se pronašli u nekoj od kategorija. Ukoliko i dalje imate nedoumice i niste sigurni koja boja ili materijal je za vas, pišite nam i Krejzi Lejzi tim će vam rado pomoći!

Ostavite odgovor