Krejzi Lejzi
Jumbo lazy bag fotelje ​

Da li ste nekada poželeli da imate komad nameštaja koji će se savršeno uklapati u vaš enterijer, vaš stil i uz to biti savršeno udoban?

U tom slučaju, na pravom ste mestu- Vi ste poželeli lejzi beg.

Šta je to zapravo lejzi beg?

Prema definiciji koju smo našli u udžbenicima, lejzi begovi su vreće za sedenje koje se prave u različitim oblicima i od različitih materijala, uglavnom punjene granulacijom stiropora.

Ono što je veoma karakteristično za lejzi begove je da oni mogu da podnesu i podrže težinu odrasle osobe, dok su oni sami, poprilično lagani, što znači da ih možete lako prenositi po kući, od dvorišta do TV-a ili dečije sobe.

Prema našoj definiciji, to je ono što mi nazivamo savršena kombinacija podrške, komfora i stila.

Šta je to zapravo lejzi beg?

Jeste li culi za ergonomiju? Ergonomija je nauka koja se bavi dizajnom proizvoda tako da oni budu najbolje prilagođeni ljudskom telu. U skladu s tim, sa sigurnošću možemo reći da je naš proizvod ergonomski ili, prosto rečeno, savršeno se prilagođava obliku vašeg tela obezbeđujući vam najviši nivo udobnosti i komfora. Kada kažemo da imamo lejzi beg za svakoga i svaku priliku, zaista to i mislimo.

Pored toga, naš tim za inovacije je zaslužan za stil koji nikada do sada nije dolazio u toliko različitih boja. Krejzi Lejzi dolazi u 13 različitih boja, a možete izabrati i različite vrste materijala. Pustite mašti na volju, ili nas jednostavno kontaktirajte I mi ćemo vam rado pomoći pri odabiru.

Naša Krejzi Lejzi priča

Ideja je nastala, ne tako davno, u glavi jednog hedoniste. Inspirisan da napravi  najudobniju fotelju na svetu, pravi samo svoju, idealnu maketu. Nakon nekoliko neuspelih pokušaja, dolazi do krajnjeg rezultata- fotelje kojom će svaki kupac biti zadovoljan i nakon napornog dana uskočiti u svoju zonu komfora. Dakle, zaboravite na sve proizvode koje ste negde videli, probali, Krejzi Lejzi je nova definicija udobnosti.

Iako mlada, Krejzi Lejzi je firma koja prati trendove i inovacije na tržistu nameštaja, koja se pored prodaje lejzi begova, bavi i proizvodnjom koja je pod budnim okom osnivača, te svaki naš Krejzi Lejzi prolazi i kroz njegove ruke. Samim tim, možemo se pohvaliti vrhunskim kvalitetom naših proizvoda koji, bez ikakvog posrednika, od proizvođača dolazi direktno u vaše ruke.

Vizija ​

Nasa vizija je da budemo sinonim za firmu koja postavlja više standarde uživanja i življenja, koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predviđa i kreira.

Misija

Svojom ponudom proizvoda najvišeg standarda pružamo našim kupcima osećaj sigurnosti i poboljšanje kvaliteta života, gradeći time dugogodišnje poverenje. Uz naše motivisane timove osiguravamo prijatnu kupovinu. Težnja nam je da u potpunosti zadovoljimo zahteve, potrebe i očekivanja naših kupaca.

Made in Serbia ​

Hvala našim korisnicima, kako velikim firmama tako i drugim kupcima, na ukazanom poverenju, jer nam je zaista čast što se delić svakoga od nas nalazi u tolikom broju domova i kancelarija širom naše zemlje!

NAŠI KOLEKCIJA PROIZVODA ​

Prepoznatljivi smo po kvalitetu svojih proizvoda. Moderan i kvalitetan Lazy beg lako će se uklopiti u vaš enterijer…