Krejzi Lejzi
Jumbo lazy bag fotelje ​

Da li ste nekada poželeli da imate komad nameštaja koji će se savršeno uklapati u vaš enterijer, vaš stil i uz to biti savršeno udoban?

U tom slučaju, na pravom ste mestu- Vi ste poželeli lejzi beg.

Šta je to zapravo lejzi beg?

Prema definiciji koju smo našli u udžbenicima, lejzi begovi su vreće za sedenje koje se prave u različitim oblicima i od različitih materijala, uglavnom punjene granulacijom stiropora.

Ono što je veoma karakteristično za lejzi begove je da oni mogu da podnesu i podrže težinu odrasle osobe, dok su oni sami, poprilično lagani, što znači da ih možete lako prenositi po kući, od dvorišta do TV-a ili dečije sobe.

Prema našoj definiciji, to je ono što mi nazivamo savršena kombinacija podrške, komfora i stila.

Šta je to zapravo lejzi beg?

Jeste li culi za ergonomiju? Ergonomija je nauka koja se bavi dizajnom proizvoda tako da oni budu najbolje prilagođeni ljudskom telu. U skladu s tim, sa sigurnošću možemo reći da je naš proizvod ergonomski ili, prosto rečeno, savršeno se prilagođava obliku vašeg tela obezbeđujući vam najviši nivo udobnosti i komfora. Kada kažemo da imamo lejzi beg za svakoga i svaku priliku, zaista to i mislimo.

Pored toga, naš tim za inovacije je zaslužan za stil koji nikada do sada nije dolazio u toliko različitih boja. Krejzi Lejzi dolazi u 13 različitih boja, a možete izabrati i različite vrste materijala. Pustite mašti na volju, ili nas jednostavno kontaktirajte I mi ćemo vam rado pomoći pri odabiru.

Naša Krejzi Lejzi priča

Ideja je nastala, ne tako davno, u glavi jednog hedoniste. Inspirisan da napravi  najudobniju fotelju na svetu, pravi samo svoju, idealnu maketu. Nakon nekoliko neuspelih pokušaja, dolazi do krajnjeg rezultata- fotelje kojom će svaki kupac biti zadovoljan i nakon napornog dana uskočiti u svoju zonu komfora. Dakle, zaboravite na sve proizvode koje ste negde videli, probali, Krejzi Lejzi je nova definicija udobnosti.

Iako mlada, Krejzi Lejzi je firma koja prati trendove i inovacije na tržistu nameštaja, koja se pored prodaje lejzi begova, bavi i proizvodnjom koja je pod budnim okom osnivača, te svaki naš Krejzi Lejzi prolazi i kroz njegove ruke. Samim tim, možemo se pohvaliti vrhunskim kvalitetom naših proizvoda koji, bez ikakvog posrednika, od proizvođača dolazi direktno u vaše ruke.

Vizija ​

Nasa vizija je da budemo sinonim za firmu koja postavlja više standarde uživanja i življenja, koja ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih predviđa i kreira.

Misija

Svojom ponudom proizvoda najvišeg standarda pružamo našim kupcima osećaj sigurnosti i poboljšanje kvaliteta života, gradeći time dugogodišnje poverenje. Uz naše motivisane timove osiguravamo prijatnu kupovinu. Težnja nam je da u potpunosti zadovoljimo zahteve, potrebe i očekivanja naših kupaca.

Made in Serbia ​

Hvala našim korisnicima, kako velikim firmama tako i drugim kupcima, na ukazanom poverenju, jer nam je zaista čast što se delić svakoga od nas nalazi u tolikom broju domova i kancelarija širom naše zemlje!

ŠTA DRUGI KAŽU O NAMA?

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Maria
Financial Adviser
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Steve
Interior Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Tanya
Manager

NAŠI KOLEKCIJA PROIZVODA ​

Prepoznatljivi smo po kvalitetu svojih proizvoda. Moderan i kvalitetan Lazy beg lako će se uklopiti u vaš enterijer…