Opšti Uslovi korištenja

Korištenjem ove Internet stranice pristajete na Opšte Uslove korištenja, navedene u nastavku.

Načini plaćanja

Plaćanje naručenih artikala vrši se gotovinski u RSD (srpski dinar), po pouzeću narudžbe ili uplatom na bankovni račun (žiralno).

Naručivanje

Kupac naručuje proizvode ili proizvod putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u RSD (srpski dinar). Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te slanjem narudžbe putem elektronske forme. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi slanje narudžbe.

Uslovi dostave i isporuke

Dostava se vrši putem usluga kompanija za brzu poštu. Dostava je moguća kako na teritoriji cijele Srbije, tako i u inostranstvo po ceni koja zavisi od cene dostave za traženu lokaciju, po narudžbi bez obzira na broj ili težinu artikala. Sva roba koja je naručena – kupljena putem interneta, biće dostavljena najkasnije u roku od 10 radnih dana na adresu kupca. Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajnom manipulacikom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Uslovi povrata i reklamacije

U slučaju da imate osnovanu primedbu na robu ili na našu uslugu budite slobodni da nas u roku od 7 dana od dana preuzimanja proizvoda kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da riešimo svaku nastalu situaciju. Ukoliko vi kao kupac niste zadovoljni kvalitetom robe imate pravo da istu vratite u roku predviđenom za reklamacije u originalnoj ambalaži. Za povrat robe uobičajna je slijedeća procedura: trebate nas kontaktirati telefonom ili putem e-maila. Troškove povratka snosi kupac, a KrejziLejzi nakon što izvrši kontrolu robe koja se vratila dužan je kontakirati kupca i ponuditi mu zamensku robu sa besplatnom dostavom ili povrat novca uvećan za troškove dostave putem transakcijskog računa i to najkasnije u roku 3 dana od primanja robe od kupca.

Unesite ovde tekst naslova

Cena robe je određena od strane Prodavca. Sve cene Prodavca ponuđene su na KrejziLejzi prodavnici. Kupac je obavezan platiti Prodavcu dodatne troškove za svaku hitnu isporuku zahtevanu od strane Kupca. Korištenjem ove stranice, potvrđujete da ste punoletni u Vašoj državi prebivališta. Maloletna ili uzdržavana osoba smije koristiti stranicu samo uz zakonskog zastupnika.