Materijal

Krejzi Lejzi jumbo lazy bag je izrađen od
Šoteks, Granulat stiropora, KONAC (Durak)
materijala

Krejzi Lejzi je preduzeće koja se trudi da svojim korisnicima omogući udobnost i komfor za pamćenje po pristupačnim cenama. Počeli smo sa željom da proizvedemo kvalitet. Insistiramo na potpunom zadovoljenju potreba naših korisnika, na inovacijama i stručnosti u svim aspektima našeg poslovanja.

Šoteks materijal

Šoteks materijal je čvrsta, jaka i otporna tkanina koja ima izuzetno široku primenu. Šoteks je gumirana tkanina, izrađena od sintetičkih vlakana, i kao takav otporan je na određenu količinu vode. Šoteks materijal ima zrnasto lice i glatko naličje u istoj boji. Postojan je na svetlosti i sunčeve zrake. Koristi se za šivenje nameštaja za spoljnu upotrebu, ležaljki, kamp stolica, sportskih torbi, torbica i slično. Održavanje impregniranog platna (šoteksa) je vrlo jednostavno.

Granulat stiropora

Lazy bag fotelja je punjena granulatom stiropora koji se oblikuje prema položaju vašeg tela, što je čini stvorenom za uživanje.

Punjenje lazy bag fotelje se smatra najsavremenijim ekološkim, antibakterijskim i antialergijskim materijalom.

KONAC (Durak)

Svaki spoj materijala se duplo štepa durak troslojnim poliesterskim koncem velike izdržljivosti i elastičnosti.

Prednost ovog konca je izdržljivost u vodi, visoke radne performanse, optimalna efikasnost šivenja i odlične šivačke mogućnosti zbog specijalne završne obrade i visoke otpornosti na hemikalije i vremenske uslove (do 95 stepeni Celzijusa).

NAŠI KOLEKCIJA PROIZVODA

Prepoznatljivi smo po kvalitetu svojih proizvoda. Moderan i kvalitetan Lazy beg lako će se uklopiti u vaš enterijer…