Često Postavljena Pitanja

●●●Napomena:●●●

Poštovani kupci, ukoliko ste planirali da poručite paket za odredjen datum (poklon, rodjendan ili sl.) ili vam se žuri iz nekog razloga, molimo vas da kupovinu obavite blagovremeno i malo ranije jer ne mozemo 100% da garantujemo dostavu sledeći radni dan. Šaljemo kurirskom službom AKS, tako da tačno vreme isporuke ne možemo da vam kažemo, ali možemo da vam obećamo da će vaša porudžbina biti poslata onako kako navedeno u tekstu ispod. U slučaju da iz nekog razloga ne realizujemo slanje vaše posiljke na vreme, bićete obavešteni u najbržem mogućem roku. Hvala na razumevanju.

* Porudžbine poručene radnim danom do 12h šaljemo isti dan, a isporuka je sledeći radni dan. Šaljemo AKS kurirskom službom. Subotom i nedeljom kurirska ne dostavlja pakete.

* Porudžbine poručene petkom posle 12h, subotom i nedeljom šaljemo u ponedeljak.

* Ukoliko je proizvod dostupan za dodavanje u korpu, imamo ga na stanju. U slučaju naše greške bićete obavešteni u najbržem mogućem roku.

***Način dostave:

-Na dan kada vam kurirska služba bude dostavljala paket stići će vam SMS poruka (kada kurir pri utovaru u dostavno vozilo skenira vašu posiljku) na kontakt telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja, sa vašim brojem pošiljke, kontakt telefonom kurira koji dostavlja paket i obaveštenjem da će biti dostavljeno u toku dana. Više informacija o statusu isporuke možete da dobijete i pozivom AKS call centra na 015600600.

*Obaveštenje:

Može da se desi da zbog gužve u sabraćaju, praznika, većeg obima posla i paketa za dostavu (utorak i sreda), covid -19 bolovanja i slično pošiljka ne stigne na dan kada ste je očekivali, isporuka će biti automatski pomerena za sledeći radni dan. Kurirska služba je u obavezi da pokuša dostavu dva puta ukoliko ne budete na adresi ili sl.

PRONAĐITE PITANJE ILI POŠALJITE SVOJE PITANJE SA POLJA ZA SLANJE.

Od kakvog materijala je Lazy bag?

Šoteks materijal je čvrsta, jaka i otporna tkanina koja ima izuzetno široku primenu. Šoteks je gumirana tkanina, izrađena od sintetičkih vlakana, i kao takav otporan je na određenu količinu vode. Šoteks materijal ima zrnasto lice i glatko naličje u istoj boji. Postojan je na svetlosti i sunčeve zrake. Koristi se za šivenje nameštaja za spoljnu upotrebu, ležaljki, kamp stolica, sportskih torbi, torbica i slično.

Da li Lazy bag može da se pere?

Ne, Lazy bag se odrzava čistom, suvom ili vlažnom krpom, a ukoliko je potrebno možete da dodate i blagi rastvor deterdženta. Šoteks tkanina nije periva u veš mašini.

Da li je Lazy bag dovoljno čvrst?

Da, Lazy bag je dovoljno čvrst i odličnog je kvaliteta sa duplim šavovima. Garancija važi za težinu do 120 kg. Međutim nije preporučljivo naglo bacanje i skakanje po Lazy bag-u jer može dovesti do oštecenja.

Da li je Veliki Lazy bag dovoljno velik za mene?

Jumbo lazy bag je izuzetno komforan za svaku odraslu osobu. Ukoliko ne budete bili zadovoljni komforom našeg lejzi bega, možete da nam vratite, a mi ćemo vam vratiti novac.

Da li mogu otkazati narudžbu ili izvršiti povrat?

Potvrđenu narudžbu možete otkazati u roku od 24 sata od naručivanja. Ukoliko, prilikom primanja narudžbe odlučite da želite povrat, snosite troškove dostave dostavljačke kompanije.

Kako se vrši plaćanje narudžbe?

Plaćanje narudžbine se vrši u gotovini, u RSD (srpski dinar), po pouzeću pošiljke ili uplatom na bankovni račun (žiralno).

Koliko iznosi poštarina? Ko plaća dostavu?

Dostava je uračunata u cenu.

Čime je napunjen Lazy bag?

Lazy bag-ovi su napunjeni sitnim stiroporom.

Kako se čisti i održava Lazy bag?

Prašina se skida suvom krpom, a upornije fleke se mogu otkloniti blagim rastvorom deterdženta za pranje tkanine.

Koja je veličina Lazy baga?

Dimenzije JUMBO Lazy baga: obim 270cm, visina 130cm, prečnik oko 90cm, težina oko 7kg.

Na koji način mogu naručiti vaš proizvod?

Lazy bag proizvode možete naručiti:

1) Klikom na dugme KLIKNITE DA POZOVETE koje se nalazi na početnoj strani.

2) SMS porukom sa sadržajem, ime i prezime, mesto, adresa, kontakt telefon i željeni proizvod na broj telefona 064 33 20 5273) Klikom na dugme NARUČIVANJE koje se takodje nalazi na početnoj strani.

Popunite kontakt formu i mi cemo vas u najkraćem roku obavestiti o potvrdi vaše porudžbine.

Koliko dugo je potrebno da narudžba stigne na moju adresu?

Sve pakete poručene radnim danom do 11h šaljemo isti dan, a isporuka je sutradan. Pakete poručene poslepodne saljemo sutradan, a isporuka je prekusutra. Subotom i nedeljom kurirske službe ne rade dostavu, tako da paketi poslati u petak, stižu u ponedeljak.

Da li Lazy bag ima garanciju?

Garancija na naše Lazy bag-ove je 6 meseci.

Da li je moguća zamena ili povrat novca?

Zamena ili povrat novca su mogući u roku od 14 dana od preuzimanja. Troškove slanja pri zameni ili povratu snosi kupac.

Niste pronašli svoj odgovor? Za dodatna pitanja nas pozovite klikom na dugme.